test

Pascal De Laet

(Zaakvoerder)

Pascal De Laet (°1964 Antwerpen (B)) studeerde romaanse filologie aan UFSIA en UIA en was daarna werkzaam voor diverse uitgeverijen. Van 1994 tot 2008 was hij directeur van het buitenlandkantoor van Toerisme Vlaanderen in Duitsland. Sindsdien werkt hij als zaakvoerder van SMS-Tourism als marketing- en communicatieconsultant voor de toeristische en culturele sector. Als zodanig lag hij ook mee aan de basis van het pers- en PR-agentschap BeNeDeLuxe.

test

Claudia De Laet

(Project Manager Germany)

Claudia De Laet (°1969 Detmold (D)) was twintig jaar actief in de toeristische sector, eerst als product manager bij CTS-Reisen en later - tot 2013 - als project manager Marketing and Trade bij het Duitse buitenlandkantoor van Toerisme Vlaanderen. Sindsdien is ze bij SMS-Tourism als project manager verantwoordelijk voor alle contacten met Duits reisindustrie, de ontwikkeling van joint-promotions en, indiens gewenst, de commerciële vertegenwoordiging.

Joel Etzold

Joel Etzold

(Project Manager Germany)

Joel Etzold (°1966 Münster (D)) studeerde etnologie en geografie aan WWU in Münster en was in het begin van zijn carrière werkzaam in de Meeting & Incentive departementen van het Deutsch Arabische Reisebüro en de Marokkaanse touroperator Royal Tours. Van 1998-2014 was hij persverantwoordelijke van het Duitse buitenlandkantoor van Toerisme Vlaanderen, gevestigd in Keulen. Sinds kort vervoegd hij het team van BeNeDeLuxe en staat nu als project manager in voor verrassing dat hij, naast zijn moedertaal, ook vlot Frans, Spaans, Portugees en Nederlands spreekt.